consult voor zorgvrager

2009 camino 010

 Als je een specifieke (medische) hulpvraag hebt voelt het soms alsof je je in een dor en droog gebied staat zonder een duidelijk pad. Het doel is je meestal wel duidelijk: je wilt je gezond, vitaal en gelukkig voelen. Maar hoe kom je daar?

Karlien Bongers zet zich graag in als mens, dokter en onderzoeker met al haar kennis en jarenlange ervaring om ook mensen met een specifiek medische zorgvraag te inspireren om het pad naar je doel te vinden en op weg te gaan. 

Voor een meer specifieke (medische) hulpvraag kan je terecht bij de Adviespraktijk Borstkanker, Adviespraktijk Integrative Medicine of EFT praktijk Accarijn.

 

 

Je kan er ook voor kiezen om Karlien Bongers te ontmoeten tijdens een inspiratiegesprek of een consult van de blote voeten dokter.

 

De volgende routeplanner geeft je meer helderheid waar je als zorgvrager het beste Karlien Bongers kunt consulteren:

Routeplanner:

- Advies of Second Opinion en langer durende begeleiding volgens de principes van Integrative Medicine:

     *Adviespraktijk Borstkanker: voor vragen die te maken hebben met een vorm van (borst)kanker 

     *Adviespraktijk Integrative Medicine: voor vragen die te maken hebben met een vorm van aandoening of ziekte anders dan kanker

-  Behandeling volgens de principes van Emotional Freedom Techniques (EFT):

     *EFT praktijk Accarijn

-  Meer vrijblijvende ontmoeting, gedachtenwisseling en inspiratie:  inspiratiegesprek of een consult van de blote voeten dokter

 

Zorgverleners  en zorgmanagers kunnen voor een individueel consult naar consult voor zorgverleners respectievelijk consult voor zorgmanagers.

 

De inhoud van de website van www.KarlienBongers.nl groeit. Regelmatig zal er nieuwe informatie worden toegevoegd.

Kijk bij nieuws voor de recente toevoegingen of volg het Blog van Gezond en Geluk.